Stressi ja palautuminen -valmennus (3 x 1,5h) Kuntostudio Fiiliksessä

04.11.2019

Tuleeko joskus mietittyä, että pitäisi vähän pysähtyä ja hengähtää?

Nyt olisi siihen oiva mahdollisuus :) Tule rentoutumaan ja tutustumaan stressin saloihin ja palautumiseen kolmena maanantai iltapäivänä.


EIKÖ TREENI TUOTA TULOSTA TAI HALUATKO UUTTA VIRTAA JA ENERGIAA HARJOITTELUUN?
KOETKO OLEVASI VÄSYNYT, ONKO SINULLA PINNA TIUKALLA TAI ONKO HAASTEITA NUKKUMISESSA? VAI TUNTUUKO VAAN ETTÄ OLISI IHANA RENTOUTUA JA KESKITTYÄ OMAAN ITSEEN JA HYVINVOINTIIN?

Nyt on aika pysähtyä ja kuunnella itseäsi. Olet ansainnut sen!

Palautumisvalmennus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta palautumisesta ja jaksamisestaan. Harjoitteita pystyt hyödyntämään helposti omassa arjessasi. Valmennuksessa opitaan ymmärtämään, miten tärkeää on pysähtyä ja latautua ja että palautumisella ei tarkoiteta pelkästään nukkumista vaan myös valveilla oloaikana tapahtuvaa palautumista.

Me annamme sinulle mahdollisuuden ja työkaluja omien sisäisten voimiesi löytämiseen ja palauttamiseen. Nämä yksinkertaiset, helpot ja kustannustehokkaat tavat ja harjoitukset ovat mahdollisia kaikille, myös juuri sinulle. 

ma 18.11.2019 ARJEN TASAPAINO klo 14.30-16

Onko arkesi tasapainossa? Mitkä ovat tasapainoisen arjen terälehdet?
Osaatko toimia omien voimavarojesi rajoissa kuunnellen itseäsi ja omassa rytmissäsi välittämättä muista? Osaatko hellittää?

Milloin viimeksi olet pysähtynyt oman itsesi ääreen? Koska olet miettinyt mitä juuri sinä haluat, kaipaat ja tarvitset? Onko tullut tehtyä asioita vain muiden vuoksi tai koska asiat vaan pitää tai kuuluu tehdä?

Hiljaisuus johdattaa sinut yhteyteen sinun oman sisimpäsi kanssa. Sitä kautta vapautat sinussa olevat voimavarat käyttöösi. 

Palautumisharjoitteita

ma 25.11.2019 MISSÄ OLET MENOSSA STRESSIKÄYRÄLLÄSI? klo 14.30-16

Stressi kuuluu meidän elämäämme, mutta hallitaanko me sitä, on avainkysymys.

Mitä stressi on? Tunnistatko itsessäsi stressireaktion? Miten se näyttäytyy ja mitkä ovat stressin ensihälytysmerkit? 

Hermoston vaikutus palautumiseen ja stressinhallintaan

Työkaluja oman stressin hallintaan

Palautumisharjoitteitama 2.12.2019 OPIT JA OIVALLUKSET klo 14.30-16

Kerrataan opittua 

Opittujen taitojen vieminen arkeen

Käytännön vinkkejä ja keskustelua

RelaTimen istuttaminen arkeen ja työpäivän keskelle
RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!!
Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Jos teet koko päivän töitä hartiat kumarassa ja huonossa ryhdissä, se vaikuttaa mielen tilaasi. Koe RelaTimen voima! 

Palautumisharjoitteita

Katri Ranta ja Sanna Kasurinen, Rentoutus - mentaalivalmentajat

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä. Vahvuutenamme valmentajina on herkkyytemme. Herkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä.

Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. 

HINTA JÄSENILLE 59eur, MUILLE ASIAKKAILLE 69 eur. 

Valmennus sisältää luento-osuuksia ja useita palautumisharjoituksia, joiden avulla voit jatkaa itsenäisesi palauttelua omassa arjessa. Saat kurssilta mukaasi kurssimateriaalia ja lasisen korkealaatuisen juomapullon. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse katri@relavalmennus.com Kerro laskutustiedot ja sähköposti, sillä kurssin maksu suoritetaan laskulla (7päivän maksuaika). Kirjoita myös oletko Fiiliksen jäsen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.11.2019. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Paikka Kuntostudio Fiilis os. Viipurintie 1, Lahti

Luo kotisivut ilmaiseksi!