RelaTime -Hellitä Kuntostudio Fiiliksessä 12.1.2020

24.11.2019

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa yhteys kehoosi ja rauhoittaa samalla mieltäsi kokonaisvaltaisesti. 

Päivän ohjaavat rentoutus- ja mentaalivalmentajat, joilla on aito halu auttaa ja opettaa taitoja hyvinvointisi tukemiseen. Arki ja työ voi olla hyvin kuormittavaa. Saat päivän aikana paljon tietoa ja oivalluksia sekä käytännönharjoitteita rentoutumiseen ja palautumiseen liittyen. Näiden avulla pystyt palautumaan paremmin arjen toiminnoista.

Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta palautumisesta ja jaksamisestaan arjessa. Kurssin harjoitteita pystyt hyödyntämään helposti omassa arjessasi. Kurssilla opitaan ymmärtämään, miten tärkeää on pysähtyä ja latautua ja että palautumisella ei tarkoiteta pelkästään nukkumista vaan myös valveilla oloaikana tapahtuvaa palautumista.

OHJELMA

klo 12.30 Energisoiva alkujuoma ja päivän aloitus

klo 12.40 Rauhoita kehosi ja mielesi

Tuntuuko, että sinua tai kehoasi väsyttää tai juokseeko ajatukset vaikka sinusta tuntuu, että olet muuten levollinen? Tai haluaisitko oppia pysähtymään tai kuuntelemaan enemmän itseäsi ja kehon palautumista?

Tämä hetki on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat rentouttaa kehoa ja mieltä. Alat ymmärtää rentoutumisen ja hengityksen merkityksen ja hyödyt itsellesi. Pääset kuuntelemaan ja ehkä jopa ymmärtämään paremmin itseäsi.

Käytännönharjoitteita

klo 13.15 RelaTime mielen voimaharjoittelu

RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!! 

Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Jos teet koko päivän töitä hartiat kumarassa ja huonossa ryhdissä, se vaikuttaa mielen tilaasi. Koe RelaTimen voima! 

klo 13.30 Lounas omin eväin, kahvi ja tee kuuluvat päivän hintaan

klo 14.00 Stressinlumous

Mitä stressi tarkoittaa ja mitä stressissä kehossa tapahtuu?

Ymmärtämällä stressiä ja sen aiheuttamia kemiallisia reaktioita kehossa, pystyt elämään tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Löydät keinoja päästää irti stressistä ja arjen kiireistä.
Hermoston vaikutus palautumiseen ja stressinhallintaan

Käytännönharjoitteita

klo 14.30 Päivä päättyy

Katri Ranta ja Sanna Kasurinen, Rentoutus - mentaalivalmentajat 

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä. 

Vahvuutenamme valmentajina on herkkyytemme. Herkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. 

HINTA JÄSENILLE 59EUR, MUILLE ASIAKKAILLE 69 eur. 

Valmennus sisältää luento-osuuksia ja useita palautumisharjoituksia, joiden avulla voit jatkaa itsenäisesi palauttelua omassa arjessa. Saat kurssilta mukaasi kurssimateriaalia ja lasisen korkealaatuisen juomapullon. Myös aamujuoma ja kahvi/tee sisältyvät hintaan. Paikka Kuntostudio Fiilis, Viipurintie 1, Lahti

Ilmoittautuminen sähköpostitse katri@relavalmennus.com tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Mainitse mahdollinen Fiiliksen jäsenyys. Kerro laskutustietoina osoitetiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä kurssin maksu suoritetaan laskulla (7päivän maksuaika). Lasku lähetetään sähköpostitse. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.1.2020. Paikkoja on rajoitetusti. 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

Luo kotisivut ilmaiseksi!