Pysähdy ja palaudu workshop Foreverclubilla Lahdessa 26.3.2020

06.03.2020

Mietityttääkö miksi kehitystä ei tapahdu, vaikka liikut säännöllisesti? Kiukuttaako toisinaan ilman syytä? Onko sinulla uniongelmia? Tai tarvitsisitko aikaa ja taitoja pysähtyä ja rentoutua arjen kiireissä?

RELATIME Pysähdy ja palaudu -valmennus (2h)

- keinoja stressinhallintaan ja palautumiseen arjessa-

Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta palautumisesta ja jaksamisestaan. Kurssin harjoitteita pystyt hyödyntämään helposti omassa arjessasi. Valmennuksessa opitaan ymmärtämään, miten tärkeää on pysähtyä ja latautua ja että palautumisella ei tarkoiteta pelkästään nukkumista vaan myös valveilla oloaikana tapahtuvaa palautumista.

Palautumista on kahdenlaista. On sekä fyysistä että psyykkistä palautumista. Fyysinen palautuminen tarkoittaa kehonhuoltoa esimerkiksi venyttely ja fascia metod. Psyykkinen palautuminen on hermoston tasapainottamista pysähtymisen ja hengityksen avulla. Oletko koskaan ajatellut miten tärkeä merkitys on hengittämisellä ja hermostolla kehon sekä mielen hyvinvoinnissa?   

SISÄLTÖ

 Pysähtyminen ja hengityksen voima
 Kehon kautta mielen vapauteen
 Mitä rentoutus on
 Miten saavuttaa rentoutuksen fysiologinen tila
 Mitkä ovat rentoutuksen hyödyt
 Mitä stressi tarkoittaa
 Hermoston vaikutus palautumiseen ja stressinhallintaan
 RelaTimen istuttaminen arkeen ja työpäivän keskelle

RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!! Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Koe RelaTimen voima! 

 Palautumisharjoitteita

Katri Ranta, Mentaalivalmentaja
Sanna Kasurinen, Mentaali- ja stressinhallintavalmentaja MindCoach 

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä. Vahvuutenamme valmentajina on herkkyytemme. Herkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. 

Lisätietoa yrityksestä ja valmentajista www.relavalmennus.fi

Workshopin hinta on Foreverin jäsenille 25€, muille 30€. Valmennus pidetään Foreverclubilla Lahdessa osoite Svinhufvudinkatu 23.

Ilmottaudu mukaan Foreverin asiakaspalvelussa (03 877550) viimeistään maanantaina 23.3.2020.

Luo kotisivut ilmaiseksi!