Painonhallintavalmennus (3 x 1,5h)

21.12.2019

Haluatko, että kehosi on ystäväsi? Haluatko oppia kuuntelemaan kehosi merkkejä ruokahalusta? Syötkö tunteiden ohjaamana vai kehon tuntemusten mukaisesti? Haluatko laittaa alulle uuden positiivisen lähestymistavan liittyen ruokaan ja syömiseen? Millainen mielikuva sinulla on itsestäsi? 

Ryhmä on TORSTAISIN 30.1.2020, 6.2.2020 ja 13.2.2020 klo 17.30-19.00 os. Ratavartijankatu 11, Lahti.

Jokainen tarvitsee henkisiä voimavaroja ja ajattelumallien muuntelun taitoa, jotta tavoitteisiin voidaan päästä. Hyödynnämme valmennuksen tukena mentaalista valmennusta ja syvärentoutusta.

Valmennuksessa mietitään henkilökohtaiset tavoitteet, tehdään pohdintatehtäviä, käytännönharjoitteita ja käydään keskusteluja painonhallintaan liittyvistä tuntemuksista. Työskentelemme pienryhmässä sisäisten voimavarojemme ja itsetunnon eheytymisen parissa.
Valmennus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman kehon hyvinvoinnista ja painonhallinnasta. Oppeja pystyt hyödyntämään omassa arjessasi valmennuksen jälkeen. 

Valmennuksesta saat
• Uudenlaisen alun ja ajattelutavan liittyen itsetuntemukseen ja painonhallintaan
• Pienryhmän vertaistuen. Et ole yksin asian kanssa.
• Pääsyn valmennuksen aikaiseen WhatsUp ryhmään. Apuna ja tukena käytämme WhatsUp -ryhmää, jonka käytöstä sovimme yhdessä ensimmäisellä tapaamiskerralla.
• Materiaalit ja äänitteet
• Ammattitaitoisen valmennuksen

Ryhmään mahtuu 6 nopeinta ilmoittautujaa. 

Valmennuksen hinta on 150eur sis. alv, joka maksetaan ennen ensimmäistä pienryhmätapaamista.
Ilmoittautuminen sähköpostitse katri@relavalmennus.com Kerro laskutustiedot, sillä kurssin maksu suoritetaan sähköisellä laskulla (7 päivän maksuaika). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.1.2020. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Voit riskittömästi kokeilla tätä valmennusta, annamme sille täyden rahat takaisin takuun

Katri Ranta ja Sanna Kasurinen, Rentoutus- ja mentaalivalmentajat

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä. Vahvuutenamme valmentajina on erityisherkkyytemme. Erityisherkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. 

Lisätietoja www.relavalmennus.fi

Kuva finnishtime

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN

Luo kotisivut ilmaiseksi!