Rauhoita kehosi ja mielesi Villa Viertolassa 30.11.2019

04.11.2019

Onko suunnitelmissa pikkujoulut? Haluaisitko viettää ne rentoutuen tunnelmallisessa miljöössä ystäviesi tai vaikka työporukan kanssa? Samalla pääset pysähtymään ja hengähtämään joulukiireiden lomassa ja nauttimaan lähitilojen antimista😍 

RAUHOITA HENGITYKSESI JA KEHOSI -päivä lauantai 30.11.2019 klo 10.00-14.00

Paikka Villa Viertola Vanhatie 5, Järvelä

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa yhteys kehoosi ja rauhoittaa samalla mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Samalla saat myös kokea vanhan talon tunnelman. Päivän ohjaavat rentoutus- ja mentaalivalmentajat, joilla on aito halu auttaa ja opettaa taitoja hyvinvointisi tukemiseen. Arki ja työ voi olla hyvin kuormittavaa. 

Saat päivän aikana paljon tietoa ja oivalluksia sekä käytännönharjoitteita rentoutumiseen ja palautumiseen liittyen. Näiden avulla pystyt palautumaan paremmin arjen toiminnoista.

Valmennuskurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta palautumisesta ja jaksamisestaan arjessa. Kurssin harjoitteita pystyt hyödyntämään helposti omassa arjessasi. Kurssilla opitaan ymmärtämään, miten tärkeää on pysähtyä ja latautua ja että palautumisella ei tarkoiteta pelkästään nukkumista vaan myös valveilla oloaikana tapahtuvaa palautumista.

OHJELMA

klo 10.00 Glögi

klo 10.10 Rauhoita kehosi ja mielesi

Tuntuuko, että sinua tai kehoasi väsyttää tai juokseeko ajatukset vaikka sinusta tuntuu, että olet muuten levollinen? Tai haluaisitko oppia pysähtymään tai kuuntelemaan enemmän itseäsi ja kehon palautumista?

Tämä hetki on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat rentouttaa kehoa ja mieltä. Alat ymmärtää rentoutumisen ja hengityksen merkityksen ja hyödyt itsellesi. Pääset kuuntelemaan ja ehkä jopa ymmärtämään paremmin itseäsi.

Käytännönharjoitteita

klo 11.15 RelaTime mielen voimaharjoittelu

RelaTime on uusi taukojumppa mielelle ja hermostolle!!
Vapauttamalla kehosta jännitykset vapautat myös mielesi! Jos teet koko päivän töitä hartiat kumarassa ja huonossa ryhdissä, se vaikuttaa mielen tilaasi.

Koe RelaTimen voima! 

klo 11.30 Lounas, kahvi ja tee kuuluvat päivän hintaan

klo 12.00 Stressinlumous

Mitä stressi tarkoittaa ja mitä stressissä kehossa tapahtuu?

Ymmärtämällä stressiä ja sen aiheuttamia kemiallisia reaktioita kehossa, pystyt elämään tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää. Löydät keinoja päästää irti stressistä ja arjen kiireistä.
Hermoston vaikutus palautumiseen ja stressinhallintaan

Käytännönharjoitteita

klo 13.30 Toiminnallinen palautuminen

Syvään hengittäminen rentouttaa, hengitysharjoituksia voi tehdä myös liikkeessä.
Opetellaan palautumaan ja rentoutumaan piikkirullan kanssa. Piikkirullan avulla saat erilaisen tuntuman kehoon. Soveltuu erityisesti selänhartiaseudun lihaskireyksien avaamiseen, kehon kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen.

klo 14 Päivä päättyy

Katri Ranta ja Sanna Kasurinen, Rentoutus - mentaalivalmentajat 

Valmentajien erilaiset taustat ja persoonat vaikuttavat paljon asiakkaan oivalluksiin ja samaistumiseen eri tilanteissa. Kaksi valmentajaa on iso voimavara, joka antaa asiakkaille vahvemman oivalluskokemuksen ja valmentajille mahdollisuuden tukea jokaisen yksilön mentaalista kehitystä. 

Vahvuutenamme valmentajina on herkkyytemme. Herkkyys antaa meille kyvyn lukea toisia ihmisiä. Huomioimme koulutettavien ryhmää ja valmennettavia mm. kehonkielestä: ilmeistä, eleistä ja asennoista. Näistä asioista saa paljon enemmän tietoa, kuin siitä mitä sanotaan ääneen. Pystymme herkkinä ihmisinä myös huomioimaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. 

Kurssin hinta 89eur ( sis. alv 24%) ja se sisältää luento-osuuksia ja useita palautumisharjoituksia, joiden avulla voit jatkaa itsenäisesi palauttelua omassa arjessa. Saat kurssilta mukaasi kurssimateriaalia sekä lasisen korkealaatuisen juomapullon. 

Villa Viertola on tunnelmallinen hyvinvointikeskus Kärkölän sydämessä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta, Mäntsälästä ja Orimattilasta. Vanha talo luo ihanan perustan ja rennon ilmapiirin mielen hyvinvointiin. Hyvinvoinnin tärkeä osa on puhdas ravinto ja siksi haluammekin tarjota teille lounaaksi vegaanisen kasvisruoan hyödyntäen lähitilojen tuotantoa. Voit tutustua Villa Viertolaan osoitteessa www.villaviertola.fi

Ilmoittautuminen sähköpostitse katri@relavalmennus.com Kerro laskutustiedot ja sähköposti, sillä kurssin maksu suoritetaan laskulla (7päivän maksuaika). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.11.2019. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 

Voit riskittömästi kokeilla tätä valmennusta, annamme sille täyden rahat takaisin takuun.

Luo kotisivut ilmaiseksi!