Nyt on aika pysähtyä ja kuunnella itseäsi. Olet ansainnut sen.

Tiedätkö, millaisia voimavaroja on sisälläsi, jotka sinun on mahdollisuus saada käyttöösi rentoutumalla? Haluaisitko voimaantua ja tuoda itsesi ja luovuutesi esiin kuorestasi? Koetko itsesi uupuneeksi tai pelkäätkö, että olet joutumassa väsymyksen oravanpyörään vai oletko jo siellä?

Rentoutumisella on iso fysiologinen vaikutus. Kehon tila vaikuttaa myös mieleen. Meille RelaTimessa on hyvin tärkeää, että saamme auttaa sinua palautumaan arjen pyörteistä rauhoittumisen, pysähtymisen ja hengittämisen kautta. Hengitys on juuri nyt, hengitys on sinä.

Löydät tasapainon tekemisen ja olemisen välille. Opit hellittämisen taidon ja sinulla on lupa vaan olla. Palautuminen edistää suorituskykyä ja terveyttä. Kiinnitetään huomiota siihen, mitä itsessä tapahtuu ja annetaan kokemuksille tilaa. Latautuneena vapautuu voimavaroja oppia uutta ja vastaanottaa muutoksia ja tehdä luovaa työtä. Nautit enemmän elämästä ja arjestakin tulee luxusta. 

Ajankohtaista

RelaTime tekee yhteistyötä Life Karisman ja Holman kanssa. Meille molemmille on tärkeää jokaisen ihmisen hyvinvoinnin ylläpitäminen ja terveyden edistäminen.

Haluatko, että kehosi on ystäväsi? Haluatko oppia kuuntelemaan kehosi merkkejä ruokahalusta? Syötkö tunteiden ohjaamana vai kehon tuntemusten mukaisesti? Haluatko laittaa alulle uuden positiivisen lähestymistavan liittyen ruokaan ja syömiseen? Millainen mielikuva sinulla on itsestäsi?

Onko suunnitelmissa pikkujoulut? Haluaisitko viettää ne rentoutuen tunnelmallisessa miljöössä ystäviesi tai vaikka työporukan kanssa? Samalla pääset pysähtymään ja hengähtämään joulukiireiden lomassa ja nauttimaan lähitilojen antimista😍

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN

Luo kotisivut ilmaiseksi!